แม็ก / ยางรถยนต์ / ตั้งศูนย์ถ่วงล้อ

total-type

cos-hbanner

22_1_hbanner

หากคุณเป็นคนหนึ่งที่เคยประสบปัญหาเรื่องของศูนย์บริการดูแลเกี่ยวล้อแม็ก และยางรถยต์ของคุณ  ไม่ว่าจะเป็น การตั้งศูนย์ถ่วงล้อที่ไม่ได้มาตรฐาน  การเปลี่ยนยางอะไหล่ต่างๆ ตามรอบการเช็คคุณภาพของยางและล้อแม็กรถยนต์  วันนี้ปัญหาเหล่านี้จะหมดไป

max-type-01

บริการดูแลรถยนต์ของคุณแบบครบวงจร ศูนย์ให้บริการอันดับต้นๆ ของเชียงใหม่ ด้วยเทคโนโลยีที่ก้าวล้ำทันสมัย เครื่องมือที่ครบวงจร  ไม่ว่าจะเป็นในส่วนของการติดตั้งล้อแม็ก เปลี่ยนยาง ตั้งศูนย์ถ่วงล้อ ด้วยระบบดิจจิตอล ซึ่งเป็นหนึ่งในเครื่องมือที่ถือว่าดีที่สุด และทันสมัยที่สุด เพื่อลูกค้าคนพิเศษของเรา เช่นคุณ เราจึงพร้อมที่จะให้บริการคุณ รับประกันความพึงพอใจและคุณภาพงานที่ออกมาเกินความคาดหมาย

ยางรถยนต์คุณภาพ ต้องที่อำนวยมอเตอร์แอร์….

Pirelli

17_1_hbanner

เรื่องของยางรถยนต์คุณภาพ เรามีบริการให้คุณเลือกเปลี่ยน เลือกซื้อมากมายหลากหลายรุ่น ไม่ว่าจะเป็นรถปิ๊กอัพ รถเก๋ง รวมไปถึงรถตู้ ไม่ว่าจะเป็นรถแบบบ้านๆ หรือรถแต่งที่เลือกใช้ยางแก้มเตี้ยก็ตาม เรามีทีมช่างและทีมงานผู้มากประสบการณ์พร้อมให้คำแนะนำ รับรองว่าคุณเองจะได้ยางรถยนต์เส้นใหม่ที่ถูกใจ….

นอกจากนี้เอง ยังมีบริการเปลี่ยนและติดตั้ง ตั้งศูนย์ถ่วงล้อด้วยเครื่องมือที่ทันสมัยที่สุดในเชียงใหม่…เหมาะสมกับการใช้งานรถยนต์คันโปรดของคุณ นึกถึงยางรถยนต์ให้นึกถึงเรา…เลือกใช้บริการอำนวยมอเตอร์แอร์ สาขาเจริญเมือง รับรองไม่ผิดหวัง ประทับใจทุกครั้งที่คุณเลือกเรา….

max-type-03

ถ้าเป็นเรื่องรถครบวงจร ต้องมาที่เราที่เดียว จบที่เราที่เดียว กับ อำนวยมอเตอร์แอร์ 1 สาขาหนองประทีป สนใจติดต่อขอรับบริการต่างๆ เพิ่มเติมได้ที่ … 053-241964, 053-244173, 086-4210883, 089-8508225 เปิดทุกวัน 8.30น. -17.30 น.


เครื่องมือ – อุปกรณ์เปลี่ยนแม็ก เปลี่ยนยางรถยนต์ ที่ทันสมัย พร้อมให้บริการแบบครบวงจร

01_active-plus-678x286

Features

  • Data Bluetooth transmission allows maximum mobility between different working positions. The aligner is equipped with a powerful PC, a A4 printer and an useful compartment for wheel clamps deposit.
  • Quick entering by model or V.I.N. number
  • Summary and comparison of diagnosis/repair values on a single screen
  • The keyboard with remote-control function provides total “on vehicle” operation
  • Synoptic LED signal repeaters on each measuring head
  • Software operating under Windows that allows the management of:
    – manufacturer data bank containing more than 90.000 vehicles with the possibility to enter new vehicles
    – data bank of vehicles stored with search by customer’s name or registration number

03_active-plus-678x286

3D INFO
The movie program, through interactive 3D graphics, displays the sequence of the operations necessary for a correct adjustment of the vehicle. This program is also accessible during adjustment procedures.

04_active-plus-678x286

QUICK RUN OUT
It is possible to measure wheel run out by moving the vehicle by only 30° (quick compensation in a little space) without lifting the vehicle.

The quick measurement of axle set back, wheelbase and track-width, may highlight any errors in the vehicles body and chassis symmetry.
A special Spoiler Program is automatically activated, through a simplified practical procedure, to perform the measurements on sport and tuned car bodies.
The steering procedure is carried out electronically, through the CCD sensors, so that the caster and king pin are obtained with great precision. The movement of the wheels on the monitor follows the procedure that is being effected.

02_active-plus-678x286

Standard equipment:
– 1 control unit complete with PC, monitor, key-board, printer and battery-charger
– 2 front measuring heads
– 2 rear measuring heads
– 1 brake pedal depressor
– 1 steering wheel lock
– Instruction manual